E`s Adventures in WonderlandHey på er, allt bra? Jag slits med huvudvärk men annars är allt galant! Skulle träffat J, festat osv idag men naaah hela skaran är i huset mm så umgås med dem. Därav de var tur att jag inte drog ut med tanke på huvudvärken som kommit. 

Annars då, joo ska få åka med min brors student flak på hans student typ för dem har så många, lyyyycklig tjej. Shit alla håller på att bli så stora, jag fyller 18 nästa år, ska även börja övnings köra nu, mina vänner & syskon tar studenten, lixom STUDENTEN!? Min lillasyster växer även hon, ojojoj. 

Igår hade jag möte med A vilket gav nooothing, är så oerhört trött på folk som försöker förstå sig på mitt liv & mig. A är verkligen go och stöttar men får inte så mycket ut av samtalen, men ska fortsätta gå för jag vet att jag behöver det. Men  saken är att folk är så blinda & döva, det är som om jag lever 2 liv- sjukt. 

Hade även idag ett snack med K då vi kommit överens om riktigt nice grejer, woho iam a wild one och häär kommer jag! Nästa vecka kommer bli suuuper, Dm retros butiksinvigning, intervju mm.. LOVE♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback