* Nästan vad som helst

En riktigt sur tjej sitter här framför laptopen, under dem senaste dagarna har jag sökt hur många sommarjobb som helst. Sökandet har fortsatt idag, jag vill verkligen jobba- Det bara kliar i fingrarna. Tänker inte ligga och lata mig på stranden hela sommaren. Jag vill lära mig nya saker, känna mina egna pengar, träffa nya människor och få nya erfarenheter. Men i dagens samhälle- Dem vuxna klagar på unga inte har något jobb men var vi än söker så vill ni inte ge oss chansen. Det är så fel, jag vet att om skulle jag få chansen till ett jobb så skulle jag klara det galant och dem skulle bli kanon nöjda och jag skulle vända deras fördomar. Men dem låter oss inte prova, dem stänger oss ute. Men om vi inte får chansen till att visa vad vi går för, hur ska vi då få jobb och utvecklas som personer? Vi utvecklas inte och läras oss inte om ni inte ger oss någon chans, kom igen alla ungdomar är inte likadana och vill faktiskt inte glida runt på  föräldrars pengar och "leka". Alla har inte kontakter och kan få jobb så emellan, om det nu är så att jag måste gå så långt som att ragga på Fredrik Rainfelds son för att få något jobb, så visst!!
 
Nej men skämt åsido, men jag menar allvar. Jag gör verkligen vad som helst för ett sommarjobb och jag vet att det finns fler. Jag tänker inte ge upp mitt sökande- Desperat 16 årig tjej vill ha jobb, där har vi det! Kommer fortsätta maila, maila, maila, ringa , ringa, ringa, besöka företag om och om och om igen. Kommer nog vara den jobbigaste tösen dem mött men jag krigar för rättvisa och för oss ungdomar och de borde ni som läser detta också göra!! 


Även om de kräver misstag ibland..

 
 
Imorgon 1 mars kommer jag påbörja min 30 day shred (om ni kikar något inlägg under detta så ser ni vad det är), jag ska även ställa upp i 3000 situps- utmaningen som ni kan finna HÄÄÄÄR+ fortsätta köra min löpning, powerwalk varje dag!! 
 
När man tränar är de även viktigt att äta rätt för att se resultat och ordentligt. Att dricka vatten är även något som man måste göra! Det som kommer bli min utmaning det är maten och att dricka vatten, som i dagsläget har jag haft problem med mat- slarvat, hoppat över, svält mm i perioder och jag dricker 1-2 små glas vatten per dag.. Som ni märker, dags att få ordning på detta!!

Varför jag gör detta? Bli a fitness women, haha. Nej inte bara, men jag vet att när jag tränade som mest både gymnastik och fotboll så mådde jag så jääääkla bra och jag presterade även bättre i skolan och jag var helt enkelt gladare och mindre sjuk. 
 
Sista åren har jag varit sjuk konstant, fått nedsatt imun försvar, näringsbrister, tappat muskler och fått sämre kondition. Jag skäääääms så för att jag lät det gå så långt allting, att jag lät mina självdestruktiva tankar och problem runt om, dramatiska händelser förstöra så mycket för mig och mitt liv. Men jag går mot ljusare tider och är starkare än någonsin. Siffrona på min ålder växer inte bara, jag växer i själen och i huvudet varje dag, jag blir mognare och klokare var dag. 
 
Jag är stolt över mig själv på många sett men även besviken på andra, men jag jobbar mig framåt varje även om jag inte har en hel familj, släkt som håller ihop eller har han som ringer mig som pratar med i timmar om allt mellan himmel och jord och även om jag inte har dem som stöttar mig i mina val. Men jag är van, men ensam starkast i mitt fall. Du är dig själv närmast som min mamma alltid säger, jag behöver bara människorna i min närhet som accepterar och älskar mig för den jag är. 

Jag tänker inte jaga och ändra på mig, jag har mina fantastiska vänner- Även om vi inte träffas varje dag så vet vi att vi alltid har varandra och det är så sköööönt att kunna ha såna relationer. Jag vet att jag även har vänner som kommer och går och de accepterar jag så länge dem är ärliga och inte går bakom ryggen. Alla går vi igenom tuffa perioder eller byter skola, flyttar eller har annat att göra som gör att tiden far iväg. Men förhoppningsvis vet dem att jag fortfarande finns kvar om dem vill återvända. Vi alla växer, vill prova på nya saker, träffa nya människor och är dem riktiga vänner så återvänder dem tids nog. Alla är vi vandrare och försöker finna vår plats här i världen. 
 
Jag har gått igenom en hel del i mitt liv, jag har gjort många dumma val och misstag men idag när jag ser tillbaka så gjorde jag mitt bästa vid de tillfället och jag gjorde dem val som hjälpe mig i den stunden. Idag kan jag se tillbaka på det som lärdomar och inte misstag. Jag kan även se mig klokare än då och se att jag förändrats till något så mycket större och bättre. 
 
Jag har tagit tag i mitt liv, jag har vågat och fortsatt, även om jag varit nära att lämna livet här på jorden och även om jag får downs så torkar jag tårarna, plåstrar om såren och knyter närvarna och reser mig upp. Vi alla vet att tonåren inte är något lätt men sen därpå att få andra och större problem på det är bara otur men allt är en lärdom för mig. Jag ska göra mitt bästa, även om det bästa kräver misstag ibland. 
 
 
 

Vänder inte själv

 
 
Jag hade en down igår kväll men nu känner jag mig bättre igen, peppad till 1000 på att satsa på träningen och just nu är jag fylld med positiv energi och ser framåt. Ska strax äta lite middag och därefter duscha och plugga, vill avsluta detta inlägg med att säga att det är skönt att veta att jag inte är själv och kämpar, det är skönt att känna att man inte vänder ensam. ♥

Hard work work

 

30 DAY SHRED

Med dessa videosar ska det ta 30 dagar att bygga upp kroppen med Jillian Michaels träning & rätt kost.- Släng all burk och skräpmat, glöm bort socker!
 
Det är 3 olika levrar i hennes film. Alltså Level 1, Level 2, & Level 3. Varje Level är ungefär  30 minuter lång! 

Man skall köra Level 1 i 10 dagar, sedan Level 2 i tio dagar & sist Level 3 i 10 dagar = 30 Dagar


 

Jag hade felx3

 
Jag som trodde jag var på bättrings väg men tydligen inte, halsont, huvudvärk mm har kommit tillbaka.. 
 

♥♥♥

 
 

C.O.Z.Y


Breakfast

 
Har precis duchat och ätit en super gooood frukost, egen gjord äggröra och till de äppelbitar och en egen gjord tjockare smoothie med blåbär, hallon och banan som både jag och min madre käkade ute i solen!! Sååå skööönt väder ute, vill aldrig gå in, hehe. 
 
Mamma skulle ut med vovven samtidigt som jag skulle ut på joggingturen så vi bestämde oss för att gå tillsammans, så vi powerwalkade istället 8km men det spelar ju ingen roll. Detta är verkligen den perfekta sportlovs veckan, SOL, +GRADER och TRÄNING!!!! Hann även knäppa några bilder på dem söta korna så delar dem i nästa inlägg. :) Nu ska jag sätta mig ute i solen och därefter plugga, städa och sen får vi se om jag åker iväg en sväng, Kram. 

MAKE IT HAPPEN

 
Godmorgon, vakna för en stund sen och har bara slängt på mig träningskläderna för en jogging runda på 8 km. Mår bättre idag, men jag är dock inte helt friskt men tillräckligt för att ta mig ut, andas in naturens syre, få D-vitaminer från den skinande solen. Åå vilket härligt sportlov, träna, träna och åter igen träna. Ni ska få följa med i mina steg tillbaka till den glada, aktiva och sporttokiga tjejen. 

Inget kommer ske här och nu


Känslorna som kommer upp när man inte vet vaken ut eller in, känslorna inom en när man ställer sig själv inför främmande utmaningar. Ska jag? Ska jag inte? Det är svårt att veta, magkänsla eller gå på hjärnkapaciteten? Det är svårt att vara så ung; Så många val som ska göras, så mycket att fundera och analysera kring. Vad är bäst för mig? Jag behöver inte ställa mig inför utmaningar och detta val, jag tänker för mycket. Inga beslut ska 
tas här och nu ikväll men ändå.. jag kan nu inte släppa det. 
 
 

Ett nytt steg

   

Som ni ser ny design, men inte klar på långa vägar men ett nytt steg iaf! ♥
 

123 utslagenLigger ner grävd under mitt täcke i min mjukisdress med huvudvärk, feberfrossa och illamående.. Var så jäkla seg i djurrummet och träningen kunde jag bara glömma idag, på pendeln mot Bålsta hade jag en diskussion med mig själv om jag skulle träna eller inte. Ändrade mig sis sådär 20 gånger, men väl framme i Bålsta insåg jag att min kropp aldrig skulle hålla. Tog bussen hem och nu ligger jag är helt utslagen, ska kolla på någon bra film och sen ska jag försöka ta mig ner till källaren för att hämta lite saker. 

motivation
Måndag morgon

 
 
Godmorgon, vill bara sova sova och åter igen sova men nej det får vänta... Startar denna morgon med vanilj yoqurt med banan och linfrön, till det ett stort glas vatten. Strax är det dags att gå till bussen och åka till djurrummet, hopppas ni alla får en toppen dag! 

Pepp pepp pepp


Kommer inte flyga bland rosa moln
Just nu står väldigt många av mina vänner i skidbacken medans jag sitter här hemma med feber, hade gärnat stått i skidbacken nu med dem but i can´t..
 
Varje år intalar jag mig själv, " detta kommer bli mitt år", eller jag hoppas rättare sagt det, önskar. Men varje år har det verkligen skett brutala saker, hemska händelser. Under mina 16 år så har det varit både bra och dåligt, men jag har mest fokuserat på det dåliga- jag är personen som lätt fastnar i det negativa och låter tankarna snurra 24/7 och sliter ut mig själv mer än nödvändigt. Jag vet att min uppväxt varit tuff, men bland allt tuffa så har det även varit mycket bra, många fina minnen. Detta kommer inte bli ett år dansandes på rosor, dagarna kommer inte alltid rulla och jag kommer inte flyga bland rosa moln, det vet jag. 
 
Detta år kommer bli tufft men på ett annat sett om jämnför med alla andra, tidigare år har gått i samma spår men 2013 kommer jag leda och inte problemen. Detta kommer bli ett år där jag kommer använda mig av allt jag lärt mig från tidigare år och jag utvecklas ännu mer men på en ny bana och mot en ny riktning. Det kommer bli ett år med en ny start, reperation. 

Come at me bro

 
Hello guys, allt väl? Jag har precis varit ute på en powerwalk/löprunda med vovven min. Trots att jag är sjuk så måste ju hon ut, vädret var ju fint också, så tog en runda och jösses vad skönt det var!! Dock så har jag fått ondare i kroppen och illamående på det, men det är bara att gör de bästa av situationen. Ska snart duscha,  käka lite tacos, plugga och ha filmkväll. Imorgon blir det tidig uppstigning till djurrummet och därefter tar jag milen hem, löparen var det ja! Trots att jag är sjuk och jag kan ta bussen hem så har jag bestämt att SPORTlovet  skulle bli min början att komma igång igen och det tänker jag hålla. 

N.E.JGodmorgon, dålig uppdatering men har inte haft någon lust. Blivit sjuk igen.. Feber+ halsont mm!! Suck suck suck, igår skulle jag varit ute med vännerna men kände mig inte alls pigg på det så åkte med min mammas boyfriend, min storabror och Marcus och spelade biljard. Det var trevligt, väldigt längesen jag körde det! Men direkt i bilen kände jag  hur dålig och trött jag började  bli. Jag som ska ha en intensiv tränings vecka, hur ska det gå? Ska även till djurrummet  2 dagar och har massa att göra denna vecka.. Dock så ska jag till läkaren denna vecka, vill bara få ordning på min hälsa och sluta vara sjuk!! Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, kram

SPORTlov

Fredaaaaaag mina vänner, hör ni fredag! Sportlov, drama och annat har dagen bjudit på men jag är glad ändå och tänker fortsätta låta livet rulla vidare. Har så mycket jag vill skriva om men någonstans tar det stopp, F på engelska prov men man kan inte alltid göra bra ifrån sig, right? Nu ska jag njuta av denna underbara fredag, love u guys! Bjuder på  inspo from weheartit.. 
 
11291_254887094646550_573207690_n_largeTumblr_mi2g3n0bbs1r5huyoo1_500_large2vn56l2_large

Intar snart sportlov


Godmorgon, sista skoldagen innan vi stockholmare intar SPORTLOV!! Dock så har jag djurummet på måndag och tisdag mellan 8-12 att ta igen men att umgås med djuren det är ju inte precis tråkigt. Ska städa fågel voljärer, gosa med gnagarna och hantera en massa, mys! Behöver gå upp 5 på morgonen båda dagarna (suck) men ändå skönt att inte sova bort dagarna. Har inte direkt planerat lov veckan, men mycket träning är uppsatt, även skridskoåkning ev med några vänner, photo shoot, bio? och massa annat pratas det om. Ska iaf inte ligga på soffan eller sängen och knega, never! Plugget tar jag i helgen så jag kan vara ledig och bara njut av lovet, ta igen tid med vänner. LÄNGTAR. ♥

Blondinen E


Ska bli ljushårig igen, tror dock inte jag ska göra så ljust som på bilden och ska slinga denna gång. Men har inte riktigt bestämt mig, fårse när jag fixar det, men blir nog till våren om jag gör de.. Vad tycker ni? 

Hallo á

 
Hallo á, allting bra med er? Jag  själv har varit sjukt irriterad hela dagen och mått dåligt, det var verkligen en pina att åka till skolan och inte bara tal om tåg resan hem!! Men så glaad att jag har mina vänner i skolan som gör det sneppet enklare att hålla humöret på plats. Nu är jag äntligen hemma, ska kolla på film med min madre.  Känner mig något bättre men är fortfarande på bristnings gränsen men det rättar nog till sig på måndag då hård träningen och allting kommer igång, pepp pepp pepp!!!

Ingen bra morgonKan bokstavligen inte sluta lyssna på denna gryma låt av Pink så klart, hon är ur ball och sjunger som jag vet inte vad och texterna i låtarna?! Hon har alltid varit en solklar favorit för mig, love love love. Skulle ha klivit på tåget nu men nej här sitter jag med laptopen i  knäet för att jag inte kommer ifrån skogen. Bussen kom inte, jag som hade sett fram emot att gå på Aquaria vattenmuseum. Missar inte bara det utan bussen gör så att jag snart får indraget studiebidrag pga förmycket frånvaro. Åå denna morgon är helt värdelöst, ska ta mig till skolan så fort nästa buss dyker upp.. 

Shine bright like the sun, wear my yellow sweater!

 
 Såg för någon dag sen att Kenza ( Kenzas.se )  bar sina neon gula tröja från Missguided- Jag har själv en likadan, som ni kan se på bilden. Dock så fick jag ärva den efter min mormor och vet inte var det kommer ifrån, men älskar den! Så bekväm och cool, tröjan sticker verkligen ut och roligt att kvinnan jag inspireras sjukt mycket av råkar ha en liknande tröja. Har fått förfrågan av många om jag vill sälja den, men tyvärr den är inte till salu! 
                              
Annars då sötnosar, haft en bra dag? Min dag har varit seg och har frusit mig igenom dagen.. Brrrr vad kallt det är ute!! Är inte något stort fan av snö och kyla om jag säger så, trodde när snön började smälta att den skulle försvinna men icke den lurades. Jag längtar till våren när jag kan byta bland alla mina vårjackor, ha tunnare skor och allt det där, även bära solglassögon vid solens underbara stålar och glida runt på stockholms gator och låta D-vitaminerna göra mig piggare!

Jag ska ju komma igång med träningen igen och försöka ta mig tillbaka som när jag var igång med både gymnastiken och fotbollen. I vår ska jag börja fridrotta, provade det för något år sen tillsammans  med en vän men annat kom tyvärr emellan. Men jag älskar att springa, träna och tävla så till våren planerar jag att hoppa in i någon bra klubb. Vet ni någon bra? KOMMENTERA. 
 
Ska börja nu på sportlovet med att gymma och löpa igen, känner mig verkligen peppad och ni vet SPORTlov, vad kan inte vara mer passande än att starta då?? 
 
 

Swea iland

                                                                                             Duuuuckface, förstora läpparna??? Kidding, never ever!!


Fick en fråga igår om varför jag tar bort mina inlägg? Det finns inget riktigt svar på det men jag "tröttnar".. Jag vet själv hur tråkigt det är att läsa en blogg som inte har något arkiv och speciellt för mina nya läsare. Men ska ändra på det, snart har jag sportlov då jag kommer ägna hel del åt bloggen, plåtningar, ny design mm.. Det är ju tråkigt när jag blir äldre och inte har något att titta tillbaka och jämnföra med!
 
Förövrigt så har jag haft Ma prov idag som gick ok, men ibland är jag allt riktigt korkad.. haha! Ska sluta leka snille och trixa med matte tal. Hade även idrott idag vilket var suuuper härligt eftersom jag inte tränat på ett tag då jag varit sjuk och mått väldigt dåligt psykiskt. Men känner mig piggare igen och har lite planer inför våren, så håller tummarna på att allt går igenom. Ska nu ta en vaaaarm dusch, fixa rummet, sätta på en ansiktsmask, skriva lite intressanta inlägg till er och även kika på något avsnitt av min favvo serie. Kramis! 
 

Nu är det magkänsla som gäller, stänger av min hjärnkapacitet.

 
Åå jag blir så smickrad och rörd, jag har verkligen världens gulligaste vänner, bloggläsare och människor omkring mig som skickar peppiga meddelanden, låtar, texter mm. Jag vet att jag inte är den perfektaste människan och har lätt att stänga ute människor som bryr sig och är även dålig på att höra av mig till mina vänner men ni ska veta att ni är värt mer än guld och jag tänker på varenda en av er varje dag och tackar så mycket!! Jag vet att ni ser detta, iaf dem flesta och det glädjer mig eftersom jag är bättre på att skriva än att prata. Älskar er! ♥
 
Jag är inne i en tuff period, när allting jag ser är mesta dels svart och jag gräver ner mig i sängen.. men det visar ju bara på att jag är mänsklig och kan må dåligt. Men det är viktigt att ta sig upp och ändå finna något slags ljus som kan ge en hopp. Jag vet att jag är stark men jag vet också att jag inte mår prima men nu har jag äntligen tagit tag i det ( efter dryga 4-5 år.. ) och jag känner mig redan bättre, men varje dag är en utmaning men jag tar dagarna som de kommer och gör allting i min takt. Det känns bra att jag äntligen öppnat ögona och ser att jag faktiskt har stöd, bara att det är jag som stängt ut det av rädsla.
 
Jag har precis skickat iväg en ansökan till ett filmbolag och ska nu plugga MA då jag har prov imorgon, inte min starkaste sida men jag jobbar mig uppåt som med allt annat. 
 

Mot en ny riktning

Innerst inne vet jag att min tid kommer, jag har bara för brottom. Men det är sååå mycket som jag vill göra, så många mål jag har och drömmar som jag bara vill klara av och få uppfyllda. Jag är den tjejen med höga ambitioner, har sky höga krav på mig själv och försöker satsa fullt ut på allt.  

Jag måste lära mig att ta det lungt, sluta stressa och ta en paus. Stanna upp och se vilka fantastiska människor jag egentligen har runt mig, men jag har lätt att gräva ner mig i allt negativt och stänga ute allt i min närhet. Måste lära mig att prioritera, unna mig saker och ta tid åt mina underbara vänner. Varken min hälsa eller själ mår inte bra av stressen, kraven, för lite sömn mm.. jag gör mig själv sjuk. 

Men nu har jag tagit en nytt steg i en ny rikting, en början. Har alltid varit personen som hållt de mesta inom mig och gått runt som en tickande bomb.. Mått så jäkla dåligt, verkligen varit på botten. Men att nu gå till någon och bolla problemen och vardagen mm med är det bästa jag gjort. Jag tog till mig mod och gav det en chans, för en gångs skull känner jag mig stöttad och näst intill förstådd. Jag tror att om några månader kommer jag känna mig som en "ny" jag, fräschare och gladare, 'måste bara ge det lite mer tid. 

Tänker inte säga " jag ger detta en sista chans", för jag vet att jag kommer komma och gå. Har funderat mycket på idén som andra människor tipsat mig om, skriva en bok om mitt liv. Jag tror att det kan hjälpa mig att få ett avslut på riktigt och hjälpa mig gå vidare. Vem har sagt att den måste publiceras? 

Nu ska jag möta John Blund.. Zzzzz godnatt. ♥